ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

ΕΠΙΠΕΔΑ (A CLASS ΕΩΣ E CLASS)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την προετοιμασία των μαθητών  μας για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας. Συγκεκριμένα:

 ΕΠΙΠΕΔΑ: A, B , C CLASS

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 10 με 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε για το επίπεδο Α,B ,C  Class speaking skill lesson (παραγωγή προφορικού λόγου) και useful tips (χρήσιμες συμβουλές) στην τάξη με στόχο την προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις Pre-A1 Starters , A1 Movers  και Α2 Flyers Cambridge αντίστοιχα.

Παράλληλα,  το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε  ΔΩΡΕΑΝ για  τους μαθητές Α,Β, C class online mock test (τεστ προσομοίωσης) μέσω zoom για τις εξετάσεις Cambridge  English. 

Τέλος, τη Δευτέρα στις 7/2/2022 θα σας αποσταλθεί ενημέρωση εγγράφως και  μέσω  email σχετικά με τις εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge English που μπορούν να λάβουν μέρος οι μαθητές της A, Β , C Class.

ΕΠΙΠΕΔΟ:  D CLASS

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 10-14 Ιανουαρίου οι μαθητές επιπέδου D Class  έγραψαν μέσα στην τάξη το δεύτερο mock test (τεστ προσομοίωσης) προετοιμασίας για τις εξετάσεις A2 KEY For Schools Cambridge English.

Παράλληλα, το χρονικό διάστημα από τις 31/1/22 έως 4/2/22 πραγματοποιήθηκε μέσα στην τάξη speaking  lesson (προφορική δεξιότητα) για την προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις A2 KEY For Schools.

Τέλος, τη Δευτέρα στις 7/2/2022 θα σας αποσταλθεί ενημέρωση εγγράφως  και μέσω  email σχετικά με τις εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge English που μπορούν να λάβουν μέρος οι μαθητές της  D Class.

ΕΠΙΠΕΔΟ:  E CLASS

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας  10-14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε  το δεύτερο mock test προετοιμασίας (τεστ προσομοίωσης) για τις εξετάσεις BCCE B1 Michigan.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις  31/1/22 έως 4/2/22 πραγματοποιήθηκε μέσα στην τάξη speaking  lesson (προφορική δεξιότητα) για την προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις BCCE Β1 Michigan. Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία για το BCCE B1 MICHIGAN  οι μαθητές μας θα γράψουν  test  προσομοίωσης και στο  B1 PET PRELIMINARY CAMBRIDGE ENGLISH  κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 7 με 11 Φεβρουαρίου 2022 μέσα στην τάξη και εν ευθέτω χρόνω θα πραγματοποιηθεί και speaking practice (προφορική δεξιότητα)

Τέλος, τη Δευτέρα στις 7/2/2022 θα σας αποσταλθεί ενημέρωση εγγράφως και μέσω  email σχετικά με τις εξετάσεις γλωσσομάθειας που μπορούν να λάβουν μέρος οι μαθητές της Ε  Class.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των μαθητών στις παραπάνω εξετάσεις γλωσσομάθειας που θα πραγματοποιηθούν το Μαϊο-Ιούνιο δεν είναι υποχρεωτική. Είναι όμως μία σημαντική διαδικασία μέσα από την οποία τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας.  

Για οποιαδήποτε ερώτημα είμαστε στη διάθεσή σας

Με εκτίμηση,

Ελπίδα Παπαδαντωνάκη

Χρήστος Παπαδαντωνάκης

 

 

 

 

 

Γ.Ε.Μ.Η: 054862309000
© Copyright 2018-2024 "Παπαδαντωνάκη Κέντρα Ξένων Γλωσσών"
All Rights Reserved. Powered by