FINAL TEST (ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

APR- E CLASS

Προς τους μαθητές (APR- E CLASS)  και τους γονείς τους.

Σας ενημερώνουμε ότι:

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων  πριν τις διακοπές του Πάσχα με βάση το πρόγραμμα που ήδη γνωρίζετε και τα  μαθήματα θα συνεχιστούν για τους μαθητές  μας (APR - E CLASS)  από τις 10 Μαΐου 2021 (με βάση το πρόγραμμα μαθημάτων που ήδη γνωρίζετε) και εν συνεχεία οι μαθητές θα γράψουν το τελικό διαγώνισμα.

Αναλυτικότερα:

  • Την Τετάρτη   19/05/2021 , την Πέμπτη  20/05/2021 και την Παρασκευή 21/05/2021  θα διεξαχθεί το τελικό μας διαγώνισμα με βάση το τελευταίο μάθημα και το πρόγραμμα που έχουν οι μαθητές  μας εβδομαδιαίως. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που ένας μαθητής/μαθήτρια  έχει μάθημα Δευτέρα και Τετάρτη το τελικό διαγώνισμα θα διεξαχθεί την ημέρα Τετάρτη στις 19/5/2021 (τελευταίο μάθημα εβδομαδιαίως).
  • Τα τελικά διαγωνίσματα τα έχουμε δημιουργήσει και ηλεκτρονικά.
  • Η ύλη προς μελέτη θα έχει δοθεί στους μαθητές (από Apr  έως  E class)   έως και τις 23 Απριλίου 2021 , ήτοι στο τελευταίο μάθημα που πραγματοποιείται  πριν τις διακοπές του Πάσχα με βάση το πρόγραμμα των μαθητών. Παράλληλα,  έχει ήδη αναρτηθεί και  στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα (και συγκεκεριμένα στην κατηγορία ΄Χρήσιμα Έγγραφα) και μέχρι αύριο 23/4/21 θα την έχετε λάβει και στο  email σας.

Με εκτίμηση

Οι Διευθυντές Σπουδών

 

Ελπίδα Παπαδαντωνάκη

 Dip. RSA

Royal Society of Arts,

Cambridge University

 

Χρήστος Παπαδαντωνάκης

Πτυχιούχος Ελληνικής & Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών,

MA in Teaching English as a foreign Language

Lancaster University, UK

MSc in Educational Management and Administration, Harokopio University, Athens

Γ.Ε.Μ.Η: 054862309000
© Copyright 2018-2024 "Παπαδαντωνάκη Κέντρα Ξένων Γλωσσών"
All Rights Reserved. Powered by