ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!


Αγαπητοί γονείς,
Στις 18 Μαΐου συνεχίζουμε τα μαθήματα μας και από τις αίθουσες διδασκαλίας για τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.
Για τα παιδιά του Δημοτικού αναμένουμε τη σχετική απόφαση του Υπουργείου. Τα μαθήματα για τους μαθητές έως και την Ε τάξη θα συνεχισθούν έως και το τέλος Ιουνίου, για τους δε υποψηφίους του LOWER και PROFICIENCY έως 17 Ιουλίου. Έτσι για όλες τις περιπτώσεις καλύπτουμε όλες τις ώρες διδασκαλίας και την ύλη των μαθημάτων μας που είχαμε προγραμματίσει.

Για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας:
Για τα επίπεδα LOWER και PROFICIENCY του Cambridge οι εξετάσεις θα γίνουν στις 4 ή 5 ΙΟΥΛΙΟΥ (Γραπτά) και 10 ΙΟΥΛΙΟΥ η προφορική εξέταση. Για τις εξετάσεις LOWER και PROFICIENCY του MICHIGAN θα γίνουν στις 18 ή 19 ΙΟΥΛΙΟΥ (γραπτά). Η προφορική εξέταση θα γνωστοποιηθεί αργότερα από το φορέα των εξετάσεων. Για τις εξετάσεις του BCCE MICHIGAN αναμένεται σχετική ενημέρωση από το φορέα των εξετάσεων. Για τις εξετάσεις του A2 KEY FOR SCHOOLS CAMBRIDGE οι εξετάσεις θα γίνουν στις 4 ή 5 ΙΟΥΛΙΟΥ (Γραπτά) και 10 ΙΟΥΛΙΟΥ η προφορική εξέταση. Για τις εξετάσεις των μικρών μαθητών θα γνωρίζουμε μέχρι τέλος Μαΐου.

Επίσης, θέτουμε εις γνώσιν σας τα ακόλουθα:
Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφαλείας για την πρόληψη της διάδοσης του κορονοϊού SARS-COV 2 πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες και κατευθύνσεις -του ΕΟΔΥ, της Εθνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και τις Αποφάσεις των Αρμοδίων Φορέων.
Έχουμε λάβει όλα τα οργανωτικά μέτρα (τήρηση της απαίτησης ‘απόστασης’ μεταξύ των μαθητών, αποφυγή συνωστισμού με τη διαφορετική ώρα προσέλευσης –αποχώρησης των, αποφυγή χρήσης των ίδιων αιθουσών κατά τη διάρκεια της ημέρας, ρύθμιση της πρόσβασης σε κοινόχρηστους χώρους, πραγματοποίηση εκπαίδευσης από απόσταση, ενημέρωση του προσωπικού, χρήση των απαραίτητων μέτρων ατομικής προστασίας και υγιεινής τα οποία και διαθέτουμε, συνεχή καθαριότητα. Ενισχύσαμε ακόμα περισσότερο τον επαρκή αερισμό των χώρων, συντηρήσαμε και την τελευταία εβδομάδα τα συστήματα κλιματισμού.
Έγινε απολύμανση σήμερα 16 Μαΐου σε όλους τους χώρους των κτιρίων μας από πιστοποιημένα ειδικά συνεργεία και εκδόθηκαν σχετικά πιστοποιητικά υπογεγραμμένα από Επόπτη Δημόσιας Υγείας.
Προμηθευτήκαμε συσκευές θερμομέτρησης για τον κάθε εισερχόμενο στους χώρους. Ευχαριστούμε τους γονείς για τη συνεργασία και τη σχετική σύμφωνη γνώμη τους.
Μελετήσαμε τις σχετικές οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου προς τις Εκπαιδευτικές Μονάδες για τη διαχείριση τυχόν ύποπτου κρούσματος από λοίμωξη από τον νέο κορονοϊό SARS-COV-2 (COVID 19).
Τέλος, συμπληρώσαμε και τηρούμε το έντυπο αυτοαξιολόγησης των κέντρων μας , αναφορικά με τη λήψη μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορονοϊού.

 


Και πάλι ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεργασία.
Ευχόμαστε υγεία-πρόοδο στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,
Ελπίδα Παπαδαντωνάκη
Χρήστος Παπαδαντωνάκης

Γ.Ε.Μ.Η: 054862309000
© Copyright 2018-2024 "Παπαδαντωνάκη Κέντρα Ξένων Γλωσσών"
All Rights Reserved. Powered by