Διδασκαλία στο Oxford της Αγγλίας

Summer 2018

 Ο Διευθυντής Σπουδών κ. Χρήστος Παπαδαντωνάκης αποκόμισε εργασιακή εμπειρία σε εκπαιδευτικό κέντρο στο Oxford  της Αγγλίας το καλοκαίρι του 2018. 

Συνεργάστηκε με Βρετανικούς φορείς καθώς και με εκπαιδευτικούς Αγγλικής γλώσσας από χώρες όπως Αγγλία, Λίβανο, Πολωνία,  Βέλγιο και Ινδία.

Δίδαξε μαθητές από τις παρακάτω  χώρες: Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Σερβία, Πολωνία, Ρωσία, Βέλγιο, Δανία, Κίνα, Ταιβάν, Ιαπωνία και Βραζιλία και συνεργάστηκε μαζί τους στη δημιουργία  project & presentation lessons  με θέματα που σχετίζονταν με την πολιτισμικη ετερότητα, την διατροφική κουλτούρα, τα περιβαλλοντικά θέματα που βιώνουμε και τους μουσειακούς και αρχαιολογικούς χώρους με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών του 21ου αιώνα: δημιουργικότητα, συνεργασία, κριτική σκέψη  και επικοινωνία.

Το δεύτερο μέρος αφορούσε την σωστή προετοιμασία και προφορική εξάσκηση και αξιολόγηση των μαθητών για όλες τις επίσημες εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge  (PET,FCE,CAE,CPE) και του IELTS.

Το 2018-19 είναι  σημαντικό για τα ΚΕΝΤΡΑ μας να είναι ακόμα καλύτερο με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσίων μας προς εκπαιδευτικό όφελος των μαθητών μας.

Ευχές για ένα ακόμα πιο δημιουργικό έτος.

Γ.Ε.Μ.Η: 054862309000
© Copyright 2018-2024 "Παπαδαντωνάκη Κέντρα Ξένων Γλωσσών"
All Rights Reserved. Powered by